Candidatura d'Unitat Popular

Sant Sadurní d'Anoia

L’equip de govern rebutja crear un pla d’equipaments a Sant Sadurní

Al darrer ple de febrer, l’equip de govern ha rebutjat la moció que la CUP Sant Sadurní ha presentat per a crear un pla d’equipaments al municipi. L’objectiu era que tots els grups municipals, treballessin per a crear un document, consensuat i a llarg termini, per a conèixer les necessitats de la vila i evitar malbarataments en les inversions. El paper de la ciutadania també era clau en aquest pla, ja que la CUP demanava obrir un procés participatiu per a conèixer la voluntat dels sadurninencs i sadurninenques en aquest tema. El 1r Tinent d’Alcalde, Josep Maria Ribas (ERC) ha assenyalat que els ciutadans ja avalen les línies de treball dels partits cada 4 anys.

 

El diàleg no agrada a l’equip de govern de Sant Sadurní

La moció sobre la creació d’un Pla d’equipaments a la vila presentada per la CUP ha estat rebutjada. Tot i que la resta de partits de l’oposició li han donat suport, l’equip de govern s’hi ha mostrat en contra.

 

ERC i CiU han estat especialment durs amb la proposta i han al·legat que els terminis que havia donat la CUP per a poder fer esmenes, no havia estat prou ampli. Des del grup cupaire, el regidor Jordi Pujol Lizana, ha lamentat la posició del govern, especiament la d’ERC, i ha afirmat que tots els grups municipals han comptat amb setmanes per a llegir la moció i fer propostes: “Ens hem reunit dues vegades amb ERC i no han presentat cap esmena”. Per la seva banda, el regidor Ribas també ha afirmat que els ciutadans ja avalen els programes i les propostes dels partits polítics cada 4 anys.


Amb aquesta actitud, es mostra de manera clara que, tot i portar-ho entre les seves propostes de campanya electoral, ERC i CiU no aposten per la participació ciutadana a Sant Sadurní. Així doncs, un dels debats més importants de la vila per a poder decidir entre tots els sadurninencs i sadurninenques les necessitats sobre equipaments municipals, queda aturada. Una decisió que pot comportar, inversions i projectes que suposin un malbaratament de fons públics per no conèixer les mancances i necessitats reals de Sant Sadurní.

 

Podeu llegir la moció aquí.

El regidor Ribes ha afirmat que els ciutadans ja avalen els programes i les propostes dels partits polítics cada 4 anys.