Candidatura d'Unitat Popular

Sant Sadurní d'Anoia

El ple de Sant Sadurní aprova per unanimitat la moció de la CUP per a rehabilitar i dinamitzar l’entorn de Can Mas de la Riera

Tots els grups municipals del ple de Sant Sadurní d’Anoia han donat suport a la moció que la CUP ha presentat sobre la dinamització i rehabilitació de la zona que envolta Can Mas de la Riera en el darrer ple celebrat el 28 de març. Els 17 regidors que formen el ple municipal han votat a favor de mesures com la neteja de la zona, una adequació de la diversitat natural de l’indret i la creació d’un espai de pícnic. Can Mas de la Riera és un dels espais verds més amplis de la vila. 

La seva proximitat amb el nucli urbà i la seva fàcil accessibilitat, fa que Can Mas de la Riera sigui una de les zones naturals de Sant Sadurní amb més potencial per a convertir-se en un espai d’oci per a tota la ciutadania del municipi. Amb aquest pretext, la CUP Sant Sadurní ha treballat una moció per a rehabilitar i dinamitzar aquest espai i acostar-lo als sadurninencs i sadurninenques. Durant el ple de març, els cupaires han presentat la proposta que ha estat recolzada per unanimitat. Tots els grups del consistori han valorat positivament la proposta i, amb el seu vot, s’han compromès a treballar per a que Can Mas de la Riera sigui l’espai de referència per als sadurninencs i sadurninenques.

Entre els punts que s’exposen a la moció, hi ha l’actuació integral de la zona per a netejar-la completament, l’adequació d’un espai de pícnic com a zona recreativa a l’aire lliure, un replantejament de l’arbrat per a organitzar espais diferenciats i crear zones d’ombra, i la potenciació de plantes i herbes pròpies del clima mediterrani. L’objectiu és potenciar espais naturals per a fomentar l’esport i els models de vida saludables.

Després de rebre un suport total per a tots els membres del ple municipal, la CUP Sant Sadurní s’ha compromès a fer un seguiment del projecte per a que l’equip de govern executi els acords presos.

 

 

 

La CUP Sant Sadurní s’ha compromès a fer un seguiment del projecte per a que l’equip de govern executi els acords presos